few months  fiordizucca  wrote a post about lemon curd    Nelly  who had prepared for her. As has always been one of those delicacies that has most delighted with my stay British, ever since I played and donated  più e più volte con grande approvazione di chi la riceveva in dono, ma anche per mio stesso diletto, poiché ho sempre abbondato con le dosi affinché ne avanzasse almeno un vasetto. 
 
Di seguito   rosso fragola   ne ha realizzato la   versione all'arancia  ; io, la scorsa settimana, in convalescenza e quindi un po' più libera dal lavoro, ho deciso di aggiungerci pure il lime, sebbene di lime biologici non ne abbia trovati...ma che mi importa? Fra tanti veleni che respiro, qualche anticrittogamico in più non farà tutto questo gran male :-) 
    
L'effetto cromatico di yellow, orange and green was very pleasant to the sight of the whole and none has been lost grate the zest that separate identification of various suspended in the cream, especially the files.
 
  |    Preparation In a saucepan dissolve the sugar do with the juice of citrus fruits, which, previously, that combines grated zest to the mixture. Add the butter and put on the fire in a water bath. While the butter melts, beat the eggs and join together with those passing through a sieve. Mix the ingredients until the cream thickens and clings to the wooden spoon. Towards   |  
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